JOUW EBOOK IS ONDERWEG!

Bedankt voor het aanvragen van het e-book! Hij zal over een paar minuutjes in je e-mailbox verschijnen. Zo niet, check dan voor de zekerheid even je spam folder.

MAAR VOORDAT JE GAAT…

Heb ik nog wat leuks voor je. Aangezien je graag die Stories Queen wil worden, anders had je mijn e-book ook niet aangevraagd, heb ik nog iets om je te helpen om écht tot actie over te gaan en omzet uit je stories te gaan halen! Ja, je leest het goed dus lees vooral even verder!

Foto Marion van LIes
Foto: @Nienke Coumou

Hey leuke 40+ onderneemster, ondernemer nieuw op Instagram!

Je weet het zelf; toch geef ik je nog even een schop onder de ..

Blijf alsjeblieft niet aanmodderen op Instagram.

Start Met Stories en laat mij jou helpen jouw bedrijf & jezelf op de juiste manier op Instagram in te zetten voor meer omzet. 

Ondernemen in de online wereld is zooooo anders! Ik weet het en geloof me, alles evolueert, lady, dus ook de manier van media inzettten.

Doe lekker sociaal op Social Media. Op Instagram. Jouw doelgroep beslist écht op basis van emotie. Net als jijzelf, he?! 

Begin met mijn Start Met Stories Training. Dit is echt de beste aankoop die je kunt doen. Een investering in jouw zakelijke ontwikkeling & in jouw persoonlijke ontwikkeling.

EEN INVESTERING VAN 27 EURO..

JA, JE LEEST HET GOED: VOOR SLECHTS  27 EURO BEN JIJ EEN ROCKING STORIES QUEEN! 

Dus.. zorg ervoor dat ze jou leren kennen, maak verbinding, zorg dat ze jou vertrouwen en daardoor bij jou willen afnemen. 

  • Vind je de Instagram App nog best ingewikkeld? 
  • Weet je niet waar je kunt beginnen om in contact te komen met jouw volgers?
  • Weet je waar jouw ideale klant tegenaan loopt? Waarmee jij kunt helpen? 

Maak gebruik van Stories. Stories zijn hèt instrument om te verbinden met je volgers! Weet je niet hoe?

WORD DIE STORIES QUEEN

In de Start met Stories leer je alle ins and outs. Stap in! Na de online Start met Stories Training ben je in staat Stories te vinden, lezen, reageren & te maken. Natuurlijk leer je er ook allerlei tips & tricks.

Video afspelen

Nog niet overtuigd? Bekijk deze video.

De online Training Start met Stories is een aanzet om door te pakken met Sales in DM’s.
Want in de DM’s daar verkoop je jouw aanbod. 

In de online Training ‘Start met Stories’ leer je hoe je Stories kunt bekijken, hoe je kunt reageren, hoe je ze zelf kunt maken, de stickers in kunt zetten, etc.

BONUS: GRATIS STORIES WEEKPLANNING!
Zo weet je precies wat je kunt plaatsen en kom je vanzelf op nog meer ideeën.

Doe nu mee met de Start Met Stories Training. Je ontvangt direct je inloggegevens voor je leeromgeving zodat je meteen aan de slag kunt met de videolessen en de opdrachten.