CHALLENGE START MET REELS

Laat  jouw bereik én je business groeien! 
 
  • Wil jij jouw bereik vergroten op Instagram?
  • Niet buiten de boot. .. omdat Instagram steeds meer een videoplatform wordt? Omdat video’s, bewegende beelden nu eenmaal super populair zijn (ja, voor iedere leeftijd!) en dat is niet voor niets.
  • Meer verbinding maken met je ideale klant?
  • En hierdoor meer verkopen? Jouw ideale klant wil jou in actie zien. Geen statige foto, maar beweging en mimiek, ze willen jouw stem horen. Jou leren kennen. Want dat bepaalt of ze van jou gaan afnemen.

Ik schat in dat je dit wel weet. Dus waar wacht je nog op? Start met Reels om jouw ideale klant als een magneet naar je toe te trekken & jouw bedrijf te laten groeien. Straal met Reels!

En ja, ik begrijp je en voel je, he?! Ik ben van jouw generatie. Ik had cameravrees, belemmerende gedachten en wist niet waar ik moest beginnen!? Maar heeey, als ik het kan, kun jij het ook:). En weet je hoe leuk ik het nu vind?! Ik ben gewoon gaan testen wat werkt en wat voor mij werkt. Het mooiste is dat ik door het inzetten van Reels mijn bereik van mijn gewone posts zie toenemen. Dus het aantal volgers wat mijn posts te zien krijgt is veel groter geworden. Dit komt omdat het algortime van Instagram je beloont als je Reels plaatst én je kunt tot wel weken na het plaatsen nog views krijgen! En nog belangrijker.. Reels zorgen ervoor, dat ik nog meer verbind met mijn volgers; ze herkennen zichzelf. 

En denk je, pfff dat is toch niet voor mij weggelegd als je de ‘leuke’ dansjes ziet?
Ik heb geen tijd..
Ik ben niet zo creatief…
Het is super ingewikkeld, dat kan ik echt niet..

Stop daar! Reels is voor iedereen weggelegd en zeker (juist!) ook voor jou. Omdat er heel veel manieren zijn waarop je Reels kunt maken en inzetten. Je hoeft niet als een soort Beyonce te dansen, als je dat niet wil. Je gaat ontdekken wat bij JOU past. Waarmee jij jouw ideale klant ab-so-luut aanspreekt en dat zorgt ervoor dat je gaat groeien op Instagram.  

Dit ga ik je allemaal leren door je stap voor stap mee te nemen; je gaat dus meteen aan de slag om zelf Reels te maken. DAAG JEZELF UIT TIJDENS DEZE HANDS-ON CHALLENGE! 

 

"Ik wist dat als ik mee ging doen met de Challenge van Liesbeth, dat ik uit mijn comfortzone zou gaan. Spannend maar nodig om meer verbinding met mijn volgers te krijgen door mezelf te laten zien. En als iemand je dit vertrouwen geeft, dan is het Liesbeth wel. Ik heb geleerd dat hoe vaker je het doet, hoe minder spannend en eng het wordt. Dat er veel meer actie en interactie ontstaat met volgers en klanten. Dat geeft echt kracht en een power boost! Ik raad deze Challenge aan iedere Instagrammer aan die nog over een drempel moet, meer lef wil kweken en meer klanten wil aantrekken en aanspreken."
Sabrina Kuiper
Sabrina Visual

WAT GAAN WE DOEN?

Maak verbinding met jouw volgers, laat je business groeien. In je leeromgeving vind je 10 modules met lessen, opdrachten en heel veel tips over hoe jij Reels in kunt zetten.

  • We starten met achtergrond informatie en uitleg over de tool in de App zodat je precies weet hoe het werkt om Reels te maken.
  • En dan begint het leuke deel.. De Challenge heeft 5 verschillende Reels opdrachten.
  • Jij kiest of je de 5 opdrachten in 5 dagen doet of alle 5 op 1 dag. Het gaat erom dat je oefent, oefent, oefent.

10 MODULES

modules reels cursus

Je ziet het. Een completere Reels training ga je niet vinden voor deze prijs. Op 25 september start de training. Are you in? Dan kun je nu nog gebruik maken van de Early Bird korting. Je betaalt dan maar 37,- i.p.v. 47,-.

"Een Instagram challenge, altijd spannend. Door Liesbeth haar enthousiasme word ik er automatisch toch weer in getrokken. Ze fungeert voor mij als voorbeeld van wat allemaal kan op Instagram. Ik ga zeker werken met elke tip die ik gekregen heb! Liesbeth haar enthousiasme werkt aanstekelijk en dat is nou net even wat soms gewoon nodig is om het te DOEN! De opdrachten werden duidelijk uitgelegd en Liesbeth is gewoon heerlijk zichzelf in de filmpjes. Dat is fijn, dan kan je je zelf er ook meer aan meten. Gewoon een keertje mee doen dan merk je het vanzelf ;-)"
Manon Poot
Manon's Daily Buzz

Deze Challenge  is absoluut een GAME CHANGER, een aanzet om door te pakken op Instagram.  En natuurlijk geef ik je alles wat je maar nodig hebt om te scoren met Reels. Deze Challenge is niet alleen doorspekt met tips en tricks, je krijgt ook de volgende bonussen om inspiratie uit te putten:

BONUSSEN

12 gezichtsloze video ideëen

Wil je (nog) niet meteen met je gezicht in beeld, heb je net een pyjamadag of wil je wat meer afwisselen? Dan heb ik 12 ideëen voor je hoe je pakkende Reels kunt maken, zonder dat je jezelf hoeft te laten zien.

10 hooks voor je content

Is de inspiratie ver te zoeken en heb je geen idee wat voor Reels je nu weer moet maken? Met deze 10 haakjes, zit je niet meer zonder ideëen! Je kunt ze namelijk keer op keer toepassen, met net een andere insteek!

Bonus tips

Ik zei het al, ik geef je echt alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met Reels. Print deze PDF met bonustips uit, hang hem desnoods boven je bed! Met deze tips, ben jij Hollands Next Reels Queen!

Geef je op, meld je aan door op de onderstaande knop te drukken. Je ontvangt op 25 september je inloggegevens voor je leeromgeving zodat je meteen aan de slag kunt met de videolessen en de opdrachten. Maak nu gebruik van de Early Bird korting en betaal maar 37,- i.p.v. 47,-

"De uitleg was duidelijk en het enthousiasme en plezier van Liesbeth werken aanstekelijk. Ik beveel deze training zeker aan andere 40+ onderneemsters aan! Je bent een voorbeeld. Top vrouw!
Debby
Cakes With Love