VLINDER LIES

MISSIE:
(40+) vrouwelijke ondernemers enthousiast te maken om Instagram maximaal in te zetten voor hun business groei. Online wegwijs maken, zodat zij in staat zijn de juiste tools in te zetten en zich durven laten zien bij én gekozen worden door hun doelgroep. Door kennis te delen en rake content te maken: door middel van prikkelende, authentieke, persoonlijke teksten en beelden een magnetische verbinding te creëren met de doelgroep.

People don’t want buy goods & services, they buy stories, relations & magic’.

PERSONAL BRANDING:
Je kunt er niet omheen, je laat niet alleen jouw producten/jouw bedrijf zien op Social Media. Het is nu echt zaak dat je jezelf laat zien!
Seth Godin schreef het al: ‘People don’t want buy goods & services, they buy stories, relations & magic’. Jouw product of bedrijf is niet uniek.
JIJ BENT UNIEK! Potentiële klanten willen weten met wie ze te maken hebben, ze kunnen immers overal terecht. Jij maakt het verschil. Ze wensen de dezelfde beleving, de sfeer die jij erom heen creeërt. PAKT! zorgt er voor dat je online zichtbaar(der) wordt. Dat je opvalt.

STORY TELLING:
Vertel ook iets over jezelf, maak echt contact en krijg een duurzame met je volgers, doelgroep. Schrijf wel authentieke, persoonlijke en prikkelende verhalen. Het moet ook echt waar zijn wat je schrijft. Sowieso is humor nuttig. Leg uit waarmee je onderweg bent. Een verhaal dat blijft hangen zet eerder aan tot beweging. Zullen we dit samen voor jouw bedrijf, merk of dienst doen?
Het blijft natuurlijk wel jouw passie en wat jou PAKT!

TIPS:
Algoritmes, statistieken, hashtags, stories, feeds ik kan je overal bij helpen.
Laten wij een PAKT! sluiten, voor pakkende teksten en beelden die je raken.

Lies met sausje