Foto gemaakt door professional Marion Meyer Photography https://marionmeyerphotography.com/lifestyle-boudoir

 

IK BEN NIET MIJN VERHAAL

Op de eerste zaterdag in 2021 besloot ik mijn verhaal op Instagram te posten. Ik was niet zozeer bang voor het verhaal of voor de reacties. Ik denk dat ik vooral bang was om mijn verhaal te ‘zijn’. En dat is natuurlijk niet zo. Daar had ik dus best de tijd en moed voor nodig. Ik wilde eigenlijk niet dat iemand mij anders zou gaan bekijken. Ik had er zo knetterhard aan gewerkt om niet mijn verhaal te worden, ik ben Lies.  

Het verhaal vormde me, en bracht me zeker weten bij wat ik nu heb en kan. 

Maar ik BEN het verhaal niet.

Ik zie het zo: de gebeurtenis is er nu eenmaal. Het kiest jou, daar kan je vaak helemaal niets aan doen. Maar JIJ bepaalt zelf wat het voor je betekent. Hoe je ermee omgaat. Jij bepaalt zelf wat je er mee doet, jij kiest voor jouw eigen verhaal. 
DUS HAAL ER UIT WAT JE DIENT EN VORM OM WAT JE NIET LANGER WENST. 

ZICHTBAARHEID

Die kwetsbare verhalen, die je eigenlijk niet aan de grote klok wil hangen, die wil een ander wel zien of lezen. En niet om er over te kunnen oordelen, nee, om je te leren kennen. Het geeft hen ook gelegenheid om te verbinden. 

Waarom ik mijn verhaal vertelde is om oprecht en dus echt te kunnen verbinden. Ik startte dit account, ik heb geen bedrijf.. dat gaat niet vanwege mijn verhaal. Ga alsjeblieft ook met de billen bloot. Het is niet alleen enorm BEVRIJDEND lekker, ik merk echt dat ik direct een hechtere band krijg met mijn volgers. En hopelijk motiveer ik zo ook anderen hun verhaal te doen. 

Gooi die rem eraf.. je business groeit daar juist door. Ikzelf vind het heel fijn wanneer iemand zich kwetsbaar opstelt. Ik ga beter op kwetsbaarheid dan op onkreukbaarheid. Wat jij? 

Let’s be honest, er is al genoeg fake in de wereld. Er is blijkbaar een enorme behoefte aan oprechte, normale, alledaagse verhalen om uiteindelijk iets bij je af te nemen. 

Ik denk maar aan de legendarische uitspraak van Seth Godin: ‘People do not want to buy goods & services, they buy stories, relations & magic’. 

IMPAKT

Je maakt niet het verschil met kennis, tips, sales of content. Het verschil zit ‘m dus in jouw verhaal.
Hoe jij de dingen ziet. Waarom jij de dingen doet. Waarin jij gelooft. Wie jij bent. Waar je van houdt. Wat jou jou maakt. 
Pas wanneer je dat kunt omarmen, en laten zien aan anderen, dán ga je het verschil maken. Voor jezelf én voor je afnemers.

Nogmaals, jij BENT niet je verhaal, het is jouw verhaal. 
Wanneer je dit voelt, leeft, visualiseert, dan ga je pas ervaren wat voor imPAKT jouw verhaal heeft..

 

Lie(f)s

P.S.: Wil je Blog tips voor jouw website? Informeer bij de leukste Angie van she-can-blog.com

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *