ZO TROTS ALS EEN PAUW – INSPIRERENDE NIEUWKOMER OP INSTAGRAM: 
@PAKTCONTENT_LIESBETH 

 

Insprirerende Nieuwkomer op Instagram

 

Ik neem je even mee… naar afgelopen dinsdagmiddag. Ik checkte terwijl ik tijdens een vergadering naar de wc toch even mijn telefoon. Nee, niet visualiseren! Niet aan die roze olifant denken. ✌

Ik bekeek mijn DM, een bericht van @andrea_groot, van livinghip, die ik al een tijdje volg. Ik kende haar account via @sabrinavisual. Sabrina werd geïnterviewd in Andrea’s rubriek ‘Oudere Meisjes’. 

Die Andrea?! Ja, de Andrea waarop ik een ‘instant Instagram crush’ had.. op haar account, hoe ze zich presenteert, de humor, hoe ze eruit ziet, het eerlijke, haar interieur, dat tikkie rauwe oja en haar blogs die lekker lezen.. ze geeft bovendien met haar grote aantal volgers een podium aan anderen.

Ze rockt en bericht mij!!?? Een vette glimlach verscheen: 

‘Hoi Liesbeth, ik heb jou gekozen voor de blog nieuwkomers die ik samen met @jellinadetmar aan het schrijven ben.’… ik moest terug naar de meeting. 

Dus schreef ik haar dat ik me vereerd en gevleid voelde maar op de wc zat en haar later zou berichten. 

En nu nog geen 3 dagen later sta ik met mijn verhaal tussen 7 anderen in haar blog.💃

Ben je benieuwd? Ga naar haar account en klik in de bio op haar link. Of klik op de link hieronder en eenmaal op haar website, scroll naar beneden tot je mijn verhaal vindt. 

En laat je hieronder weten wat je ervan vindt? Dat zou ik tof vinden! 

Lie(f)s 🧡

 

#nieuwopinstagram#trots#trotsalseenpauw#rakecontent#contentcreatie#vrouwenonline#vrouwelijkeondernemers#laatjezien#komuitjecomfortzone#instacrush#livinghip#blog#blogs#ouderemeisjes#interieur#manifesteren#lawofattraction#wetvandeaantrekkingskracht#kansenpakken#verbinding#investeerinjezelf#trainingen#50plus#vrouw#vrouwensupportenvrouwen

https://livinghip.nl/inspirerende-instagram-accounts-deel-4-2/

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *