Lies in peace

Ik lag vannacht dus te denken, he?! 51 jaar, in de bloei van mijn leven. Voor jongeren een ouwetje.. druk met Instagram, Reels, Stories en posts.

Om 40+ vrouwelijke ondernemers, die nieuw op Instagram zijn of die zich nog niet verdiept hebben in het inzetten van Instagram te enthousiasmeren. Het is gaandeweg mijn missie geworden. Het stroomt door heel mijn lijf wanneer ik er alleen al aan denk! Hoe geweldig zou het zijn als alle vrouwen van onze generatie, dus in de bloei van hun leven, zichzelf laten zien en van zich laten horen! Ik heb het al es eerder geschreven: wij zijn het aan onszelf, aan jongere generaties vrouwen en onze kinderen verplicht. Er valt nog zoveel terrein te winnen. Ik ga er niet mee akkoord om als oud en afgedankt door het leven te gaan. Jij?

Terug in de tijd.. alles wat ik al jaren deed, alles veranderde door de komst van internet en social media.
En hoe tof ik dat nu vind!! Tuurlijk er zijn ook nadelen aan, maar voor ondernemers is het toch fantastisch?!

Je kunt je doelgroep veel gemakkelijker bereiken, je ziet waar zij zich beweegt, hebt statistieken van advertenties, jouw posts, bereik noem maar op! Dat had je niet in the old days.
Plaatste je een advertentie in een magazine, krant, in een sufferdje dan was alleen bekend wat de oplage was. Het kostte in verhouding veel geld, zonder dat je wist waarvoor je uiteindelijk terug kreeg. Kwamen er leads uit? Verkocht je er meer door? Kreeg je betere naamsbekendheid?
Het was in ieder geval niet zo concreet te meten.

En wat ik eigenlijk ook zo super vind aan Instagram, wij vrouwen kunnen verbinden, samenscholen, empoweren, er is voor iedereen een podium.

En toch is er íets wat vrouwelijke ondernemers van 40+ tegenhoudt.. zij pakken níet dat podium.
Ze investeren niet in zichzelf noch in hun business groei. ZONDE!

Ben jij nieuw op Instagram? Ga gebruik maken van wat er is!
Laat je expertise en jezelf zien. Maak gebruik van Instagram. Het is zo’n super medium.

En ja, ik weet het maar al te goed.. Investeren kost energie, tijd en geld. Net als alle dingen, die je doet in het leven, overigens. Doe het met en uit LIEFDE voor jezelf, jouw bedrijf, product of dienst. ÈN voor de generaties vrouwen onder je. Laat zien wat je weet en waard bent! Sta op!

De trainingen, challenges en investeringen in tijd en energie doe ik voor mezelf om te groeien, ook als mens. Want dat gebeurt er wanneer ik jou help, tot jou door te laten dringen dat jij dit ook kunt. Als ik het kan, kun jij het ook! Ik gun het jou zo om de vrijheid die het onherroepelijk geeft te ervaren. Het is magisch.

Ik ken namelijk al jouw angsten, jouw bezwaren, jouw belemmerende stemmen, en daarom neem juist ik JOU mee op reis. En ik laat je niet los.

Tijd voor actie! DM me.

Lie(f)s 

1 gedachte over “INVESTEREN IN JEZELF”

  1. Gelezen en het klopt zo dat social media een perfect podium is. Heerlijk hoe gedreven jij bent. Ik weet zeker dat veel vrouwen nieuwsgierig gemaakt worden. Succes lieve Liesbeth

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *