VIP REELS DAG

WAAROM DIE REELS NIET MEER WEG TE DENKEN ZIJN EN JIJ ER NIET MEER OMHEEN KAN!

Omdat Reels perfect passen als onderdeel in de verschillende manieren van content maken; je ze strategisch in kan zetten. 

Omdat Reels het kindje is van Instagram en zij het gebruik van deze tool extra beloont.
Omdat Reels een grote entertainment waarde hebben; waardoor je langer op het platform blijft en Instagram daar blij van wordt. Instagram verdient haar geld met advertentieverkoop. Adverteerders willen kijkers. Hoe langer iemand op het platform blijft, hoe groter de kans dat diegene advertenties ziet. Als jij er dus voor zorgt dat mensen (langer) naar jouw content kijken, zal het algoritme van Instagram je belonen door jouw posts / reels aan meer mensen te laten zien. Et voilà: je bereik groeit!
Omdat Reels verbinding creëren met je doelgroep (herkenbaarheid).
Omdat Reels een langer leven hebben (dus na weken nog gepusht kunnen worden!). 

En omdat Reels leuk zijn om te zien en te maken!

Je weet dat je iets met die Reels wil, maar iedere keer als je de Reels functie opent, deins je terug van de 188 opties waarvan je niet weet welke je nu als eerste moet gebruiken.  

Je ziet de ene na de andere ondernemer Reels posten waar je helemaal op aangaat, maar voor jouw eigen business heb je een echo in jouw hoofd, hoor je krekels en heb je geen idee hoe je het zelf voor elkaar kunt krijgen. 

Als je net denkt dat je het invoegen van de teksten in jouw Reel onder de knie hebt, blijkt dat de teksten weer door elkaar heen lopen. En het liefst donder je die telefoon in de hoek. 

Of je hebt een paar Reels gemaakt en bewaard in concepten en ze zijn ineens foetsie..  

Je vindt het ergens ook eng om ze te plaatsen; je ziet vaak ‘net-niet’ Reels voorbijkomen waarbij de Lip Sync niet synchroon loopt met de voice-over. Of je ziet de tekst buiten beeld vallen, of ze overlappen, zijn niet leesbaar en verschijnen te kort in beeld en jij denkt dat zal bij mij ook wel gebeuren.. ik begin er helemaal maar niet aan.

Ergens voel je wel dat je er iets mee wil, de drempel om het zelf te kunnen, daar kom je maar niet overheen..

 

Het liefst zou je willen dat iemand fysiek naast je komt zitten, jou bij de hand pakt en zegt ‘zo gaan we het doen’. 

I feel you!

Ik kan jou helpen en ik kan  je precies uitleggen welke functies je mag negeren en welke belangrijke functies jij echt onder de knie mag krijgen. Omdat ik jou stap-voor-stap op jouw telefoon laat zien HOE je het ‘moet’ doen.

Je hoeft het niet alleen te doen. 

Wij gaan SAMENSTERKEN!
Ik kom naast je zitten, kijk met je mee, doe het voor en jij doet het na. 

Word die Reels Queen want ook JIJ kan het

Na deze dag staat jouw eerste spetterende Reel online en staat er ook een zwikkie kant-en-klare Reels in de concepten klaar om de komende tijd mee te kunnen shinen!

Je hebt het dan zo in de vingers, je krijgt er plezier in en gaat die Reels rocken!

Word die REELS QUEEN want ook jij het kan!

Wat krijg je dan tijdens deze LIVE REELS VIP DAG?

Op deze VIP dag laat ik je stap-voor-stap zien hoe jij de voor jou tofste Reels maakt. Ik leer je de handige hacks, hoe je een leuke trendy audio vindt die het lekker doet, hoe je een snelle transitie Reel maakt. Je weet wel, zo’n Reel met verschuiving van perspectief, waarvan je denkt dat lukt mij nooooit en waarvan je later zegt: ‘ooohhh.. is dat alles?!’

Natuurlijk maken we er een speciale VIP dag van, ik ontvang je op een onwijs inspirerende plek, ik stop je helemaal vol met cappuccino/thee, havermelk, allerlei lekkers, een healthy Pokebowl lunch en we maken er een supergave dag van.

Want dat is wat ik wil voor jou, dat jij Reels geweldig gaat vinden om te maken!

Je bent na deze super inspirerende in-de-watten-leg dag  777,- ex btw lichter.

VEEL GESTELDE VRAGEN:

1) Wat als ik echt a-technisch ben, kan jij het me dan wel leren?
Ja, ik kan het jou ook leren wanneer je a-technisch bent en je in paniek raakt van alles wat er in de functies op de Instagram App staat.
Ik zorg ervoor dat je met de meest simpele functies Reels kunt maken, en heb je die onder de knie, dan kunnen wij altijd een stap verder gaan en de ingewikkeldere Reels maken.


2) Waar wordt de VIP REELS DAG gehouden?
De omstandigheden om goed uit te kunnen leggen zijn allesbepalend.
Het is er rustig en inspirerend. We worden niet afgeleid door voorbijgangers of door muziek. 

3) Kan ik ook zo'n VIP DAG boeken als ik geen Reels wil maken? 
We kunnen deze dag ook zo inrichten dat je voor een Content Braindumpsessie komt. Alle voorwaarden geschetst in de voorwaarden voor de VIP REELS DAG gelden ook voor een VIP CONTEN DUMPSESSIE DAG. 

"De uitleg was duidelijk en het enthousiasme en plezier van Liesbeth werken aanstekelijk. Je bent een voorbeeld. Top vrouw!"
Debby
Cakes With Love
"Jouw begeleiding was top! Naast je expertise, inzichtelijkheid en je aanstekelijke gedrevenheid, bleef je geduldig bij al mijn vragen. Je liet mij in mijn waarde."
Evelien
Huidspecialist

Boek NU deze dag voor slechts:

777,-