Magisch hoogwaardig 1-op-1 aanbod

Lies in Dubai juichend op het strand

VOOR 1 DAG MIJN BREIN GEBRUIKEN? ZET MIJ ALS JOUW SIDE-KICK IN!

Wil je weten hoe je simpel zichtbaar kunt zijn? Kost online ondernemen jou veel tijd/moeite? Heb je geen inspiratie voor rake content? Durf jij je niet te laten zien? Is tijd jouw grootste vijand? Straal jij de juiste vibe uit in jouw positionering? 

Bespreek ik het in 1 dag in mijn agenda.. Vraag alles wat je wil weten. 1 dag toegang tot al mijn kennis, mijn ervaring en praktische ideeen? DAT KAN! 

Is tijd jouw grootste vijand? Heb jij de balans voor werk en vrije tijd al gevonden? Of wat zou jij anders willen of kunnen doen om tijd jouw vriend te maken?

Tijd krijg je niet meer terug, geld kun je steeds opnieuw verdienen.. dus werk slimmer!

TIJD IS JOUW GROOTSTE GOED
Sommige dingen of zaken hebben absoluut (meer) tijd nodig hebben om te rijpen, te processen, te onderzoeken wat werkt, te testen, iets een kans te geven, aan te passen en opnieuw maar dan anders te proberen.. hiervoor zijn mijn langdurige 1-op-1 trajecten de absolute must haves. 

Kies wat jou meer geld in minder tijd oplevert!

 

Daarom heb ik zoiets gers bedacht om te onderzoeken of het voor jou ook werkt èn daarom bied ik het goedko aan! Kijk, dat het werkt dat weet ik zeker. Ik deed het zelf bij een Engelse dame en ik ben om! Een soort verliefd! 🙂

HET RESULTAAT IS VERBLUFFEND! En dat kan voor jou ook. Ik kijk een dag lang met je mee. Deze VOXER BOX dagen zijn normaal gesproken alleen voor mijn 1-op-1 klanten bestemd. NU KRIJG JIJ DE KANS! 

Het is een manier waar ik dus f..cking enthousiast over ben omdat JIJ daarmee direct slimmer gaat werken en het jou meer vrije tijd oplevert. 

Het is een magisch hoogwaardig 1-op-1 aanbod!

Een VOXER BOX dag met Lies!
Het kost je 250,- voor een dag waarin jij bepaalt wat je mij wil vragen en dat doe je wanneer jij dat gedurende die dag wil. 

Voxer is een gratis App op jouw telefoon, die eigenlijk net zo werkt als WhatsApp (alleen zonder telefoonnummer, maar met een username). Je downloadt de App, je gebruikt het dictafoontje; houd je vinger op de microfoon icoon en praat in jouw telefoon. Echt easy dus! Ik houd van simpel, zoals je weet. Zie het als het gebruik van een Walky-Talky;-D

Daar word je toch blij van? 

 

HOE GAAT HET IN Z’N WERK?

Wanneer je een dag aanschaft, gaan we dieper in op waar je kennis van wenst, behoefte aan hebt, kun je vragen of ik bijv jouw content, emails, salespages, website of accountprofiel wil scannen. Ook kun jij bijv jouw mindset vragen stellen. Alles waar je mij bij of voor denkt te kunnen gebruiken. Het mag allemaal door elkaar! Want je hebt een hele dag de tijd. 

We sturen elkaar spraak- en tekstberichten en die kun je later ook heel gemakkelijk terug luisteren, lezen. Het blijft bestaan zolang jij de App behoudt. Je kunt in deze App namelijk ook links, emails, content plaatsen. 
Je reageert op het moment dat het JOU uitkomt.

 

 

VOORDELEN

1) heb je een Zoom meeting van 1 uur, dan heb je nauwelijks tijd om te processen, gaat het gesprek meteen door en komen de vragen of antwoorden vaak pas later. En dan is de tijd al weer voorbij. 

2) je gaat automatisch dieper in op de materie omdat je niet onderbroken wordt of meteen een wedervraag krijgt. 

3) Je wordt niet onderbroken door wat je ziet. Je bent in jouw eigen omgeving en gebruikt de App op de plek die jij fijn vindt.

4) jij krijgt zelf ook waardevolle inzichten alleen al door het uitspreken van deze vragen in een spraakbericht.

5) je hebt ondertussen ook tijd om bijv naar een klant te gaan of deze te ontvangen, boodschappen te doen, een pakketje weg te brengen; je reageert wanneer het JOU schikt. Geen gejakker!

6) jij bepaalt wat er gebeurt.

7) jij hebt de kans meerdere vraagstukken te behandelen.

8) de lage prijs is niet in verhouding met wat het jou oplevert.

9) wil je na deze dag nog een keer dag nogmaals iets afstemmen of andere dingen bespreken, dan kun je opnieuw een dag inboeken en gaan we verder waar je gebleven bent of bespreken we de nieuwe onderwerpen. Dat is aan jou. 

Wat zou jouw vraag aan mij zijn? 

Oja, je betaalt voorafgaand en krijgt vervolgens de mogelijkheid om een dag in te plannen. Dan download je de App én gaan we aan de slag.

BOEK VOOR 31 DECEMBER 2021 NOG VOOR DE PILOT PRIJS VAN 52,-.