WIE IS LIESBETH

Ik ben Liesbeth Bravenboer, moeder van 2 grote zoons, partner, en droomjager.

Ik begeleid met pit en vuur alleen maar ambitieuze (vrouwelijke) ondernemers bij de transformatie van ´niet-opgemerkte ondernemers´ naar ´ideale klant aantrekkende (online) ondernemers´. Ik enthousiasmeer ondernemers bij de inzet van hun persoonlijkheid, vergroot hun persoonlijke merk uit en versterk daarmee hun positionering. 

Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld, tijdrovend en uitgebreid te zijn. Ik laat ondernemers zien dat het simpel, slimmer in minder tijd ook kan om op te vallen tussen de honderden/duizenden/miljoenen aanbieders. En echt.. die ideale klanten zitten er tussen!  

Het idee om het account PAKT! Content te starten ontstond ongeveer anderhalf jaar eerder dan de uiteindelijke kick-off in september 2020. Zowel prive als zakelijk begaf ik mij wat jaren actief op Social Media. En wanneer een post -het beeld en de tekst klopte- gaf dat zo’n ontzettende kick. Dan weet je dat je hier iets mee ‘moet’ doen.  Een vriendin spoorde mij aan en zei: ‘Begin nu: Durf! Doe!’ Ik wist wel WAT, alleen nog niet HOE. 

Dat heeft inmiddels vorm gekregen.

Ik zie feilloos het potentieel van iedere ondernemer en spreek die ondernemer daar ook echt op aan.
Net als op de persoonlijkheid; dat wordt uitvergroot en daar komt een stevige personal branding saus overheen. Dat doe ik met mijn tomeloze energie en inlevingsvermogen (klinkt truttig, maar ik voel nu eenmaal goed in), mijn Rotterdamse directheid wanneer een schop onder de kont nodig is. Dit alles zorgt voor een kraakheldere positionering, dat de persoonlijke branding zo SPOT ON is, dat het de juiste klanten aantrekt als een magneet. 

Ik deel nu mijn 25+ jarenlange Marketing en Media kennis, mijn inmiddels verdiepte en opgebouwde Social Media expertise met ambitieuze vrouwelijke ondernemers die Social Media ook voor hun business inzetten. Ik deel hoe online marketing werkt, hoe je de juiste tools inzet, en wat rake content doet. 

Wil jij mij eerst leren kennen? Of boek een kennismakingsgesprek. Volg je mijn Instragram pagina al? Daar ben ik vaak te vinden.  

Klik op de link wanneer je zin hebt in een potje podcast! 

 

Testimonial Anke van Bootsbrielle