WIE IS LIESBETH

Ik ben Liesbeth, moeder van 2 grote zoons, partner, dochter en droomjager.

Het idee om het account PAKT! Content te starten ontstond ongeveer anderhalf jaar eerder dan de uiteindelijke kick-off in september 2020.

Zowel prive als zakelijk begaf ik mij wat jaren actief op Social Media. En wanneer een post -het beeld en de tekst klopte- gaf dat zo’n ontzettende kick. Dan weet je dat je hier iets mee ‘moet’ doen.  Een vriendin spoorde mij aan en zei: ‘Begin nu: Durf! Doe!’ Ik wist wel WAT, alleen nog niet HOE. Dat heeft inmiddels vorm gekregen.

En mijn missie is dan ook gaandeweg veranderd: ik help vrouwelijke ondernemers van 40+ ENTHOUSIAST te worden om Instagram maximaal in te zetten voor hun (business en persoonlijke) groei. 

Juist omdat ik weet hoe het voelt om iets vertrouwds wat al jaren werkte, los te laten. Ik van dezelfde generatie ben, dus ook niet opgroeide met ingewikkelde Apps op een telefoon (helemaal geen mobiele telefoons), spreek ik uit ervaring.

Ik deel nu mijn jarenlange kennis, mijn opgebouwde Social Media expertise met 40+ vrouwelijke ondernemers die NIEUW zijn op Social Media. Ik deel hoe online marketing werkt, hoe je de juiste tools inzet, en wat rake content doet. Ik leg de tools uit, dat kan door 1-op-1 begeleiding. Dit is een heel interessant en arbeidsintensief proces.

Studio Straaljagen

Om alle andere vrouwelijke ondernemers van mijn generatie te kunnen helpen, heb ik een training Studio Straaljagen ontwikkeld. Deze training wordt binnenkort gelanceerd. Wil jij mij eerst leren kennen? Bezoek vooral mijn Instragram pagina. Of boek een kennismakingsgesprek. 

PAKT! Content is er voor jou als vrouwelijke ondernemer. 

Geïnteresseerd? Neem contact op. 

 Zo hielp ik ook Anke, lees wat zij over mij schrijft:

Testimonial Anke van Bootsbrielle