Alles vragen wat je wil. Voor korte coaching op het moment dat het jou uitkomt.
Hulp bij jouw content, bij het helder krijgen van jouw boodschap, bij het optimaliseren van jouw account (bio + feed), bij het maken van een Contentspin, wat jij wil!

Lies in pak op stoel

Je loopt vast op 

  • inspiratie voor content
  • de juiste boodschap in content
  • wat je wel en niet kunt doen op Instagram
  • hoe je de juiste tools inzet voor het beste bereik
  • hoe je iets beter kan doen
  • hoe je jouw persoonlijke merk inzet zonder dat het awkward voelt

En je twijfelt over van alles en nog wat en doe je daarom helemaal niets? 

Tap in op mijn brein. 

Want hoe zou het voor je zijn als je niet minimaal een week zelf gaat zitten denken, proberen, chagrijnig wordt en daardoor uitstelt, maar de vraag lekker bij mij neerlegt en er binnen no time een antwoord is? 

En jij opgelucht en blij weer verder kan? 

Het kan. De Pick My Brain Los.

 

Jij bent steengoed in wat je doet, maar krijgt het niet vertaald naar ideeën om klanten aan te trekken

'Ik besloot in te stappen in de 6-weekse Sprint omdat ik bleef aan modderen. Ik volgde hier en daar wat kleine trainingen, webinars. Ik deed maar wat en wist niet precies hóe ik het het beste kon doen. Nu weet ik wat bij mij past, heb mijn stijl en doe het in mijn tempo. Ik wilde duidelijkheid en regelmaat, maar ook dat wat ik doe méér oplevert, zichtbaarder zijn bij mijn klanten/nieuwe klanten. En dat er goede energie op zit, het allemaal niet te lang duurt' Liesbeth voelt feilloos aan wat ik van haar verwacht en speelt daar op in. Ze weet waar je het over heeft maar ook hoe je het uit moet voeren, en het gevoel erbij! Ze is een fijn mens en ze weet te motiveren! Ik krijg er energie van! De hulp, de adviezen, geen vooroordeel en het enthousiasme dat zij overbrengt, maakt het nog leuker! Geen moeten, geen poeha, jezelf kunnen zijn en alles kunnen zeggen is voor mij ook heel veel waard!
review Natasja Bussem
Natasja Bussem
NatasjaBussem Fotografie
"Ik wist dat Liesbeth me uit mijn comfortzone zou halen. Spannend maar nodig om meer verbinding met mijn volgers te krijgen en mezelf als een magnetisch merk te positioneren. En als iemand je hierbij kan helpen, dan is het Liesbeth wel. Ik heb nu veel meer actie en interactie met volgers en klanten en weet precies waar ik voor sta en wat ik uit wil dragen. Dat geeft echt kracht en een power boost! Ik raad iedere vrouwelijke ondernemer aan deze 6 weekse sprint te doen, om meer klanten wil aantrekken en aanspreken."
Sabrina Kuiper
Sabrina Visual
“Liesbeth leerde me een kapstok te maken voor het schrijven van content. Ik had zelf niet duidelijk wat hetgeen is waarover ik kon schrijven. Liesbeth heeft me dat helder gemaakt. Soms heb je iemand nodig die dat inzichtelijk voor je maakt. Liesbeth ‘ziet het’ in een oogwenk en dat is heerlijk. Liesbeth heeft de kennis, het enthousiasme en de bereidheid om te helpen.”
Wendy Dowling review
Wendy Dowling
The Beatiful Soul
"Door Liesbeth's enthousiasme word ik er automatisch ingetrokken. Ze fungeert voor mij als voorbeeld van wat allemaal kan op Instagram. Ik ga zeker werken met elke tip die ik gekregen heb! Liesbeth's enthousiasme werkt aanstekelijk en dat is nou net even wat soms gewoon nodig is om het te DOEN! De opdrachten werden duidelijk uitgelegd en Liesbeth is gewoon heerlijk zichzelf. Dat is fijn, dan kan je je zelf er ook meer aan meten. Gewoon een keertje mee doen dan merk je het vanzelf ;-)"
Manon Poot
Manon's Daily Buzz
"De uitleg was duidelijk en het enthousiasme en plezier van Liesbeth werken aanstekelijk. Je bent een voorbeeld. Top vrouw!
Debby
Cakes With Love

Meld je nu aan voor slechts:

87-