THE INSTAGRAM COLLAB ACADEMY

The Instagram Collab Academy

TOCH EEN TIKKIE BALEN EN JALOERSMAKEND HE, DAT ANDEREN WEL DIE TOFFE SAMENWERKINGEN AANGAAN MET MERKEN WAARVAN JIJ HOOPT DAT ZE JOU OOK EENS GAAN BENADEREN?

HEB JIJ DE PEST IN ALS JIJ ALS HEALTH FREAK NOG STEEDS BENADERD WORDT VOOR HET PROMOTEN VAN SPAGHETTI CARBONARA? 

Probeerde je van alles om meer juiste volgers en betere samenwerkingsopdrachten te krijgen en lukt het je niet in je eentje?

VOEL JE DAT ER MEER IN JOUW INSTAGRAM ACCOUNT EN IN JOU ZIT?

Voel je ook dat er meer in jouw Instagram account en in jou zit dan dat je er nu aan collab opdrachten uithaalt, maar weet je alleen niet hoe je dit kan aanvliegen? 

Vind je de onderhandelingen voor een samenwerking spannend en kies je er dan maar voor om helemaal niet te reageren?

Maken die Instagram App veranderingen je wat onzeker en ga je onbewust collabs uit de weg omdat je het doodeng vindt wat ze van jou verwachten EN OF JE NOG WEL AAN DE VERWACHTINGEN KUNT VOLDOEN.. en is dat stiekem ook wat je uitstraalt waardoor je ook minder collab aanvragen binnen krijgt dan voorheen?

Vind je de functies van de IG App ingewikkeld en doe je maar wat? Kost het creëren en plaatsen van content meer tijd dan je wil?

En grijpt het je soms allemaal naar de keel, dat creëren, het nadenken, het strategisch plaatsen van de content, het contact en onderhoud met het bedrijf/de collab klant waardoor je zo verstijft dat je helemaal niets doet en niet reageert op aanvragen voor samenwerkingen?   

Voel je dat het nu een keer tijd is om in plaats van barterdeals OOK GELD TE GAAN VERDIENEN MET DEZE COLLABS maar weet je niet hoe je het kunt aanpakken?

En dat daar vanaf nu toch wel eens een keer verandering in mag komen?

HOE LEKKER ZOU HET ZIJN ALS jij jouw Instagram account zo inricht dat jij heel duidelijk uitdraagt wie jij bent, waar je voor staat en daarmee de leukste volgers en samenwerkingen aantrekt. Dat JIJ Zelf bepaalt met wie jij samenwerkt.

Het kan echt, hoor! En ik snap dat je dat in je eentje niet voor elkaar krijgt. 

Stap daarom NU in The Instagram Collab Academy zodat jij alsCONTENT CREATOR voor collabs NIET MEER ONDERBETAALD WORDT en  JIJ ER VOOR ZORGT DAT CONTENT MAKEN  ALS EEN SERIEUS VAK GEZIEN WORDT. 

 

VOOR WIE IS DEZE ACADEMY?

Maak jij jouw eigen content? Dan is de Academy wat voor jou.

Ik ga alles wat jij nodig hebt delen in een besloten Instagram groep.
En je kunt daar dus ook al jouw vragen stellen over the IG App, de functies, de contentvormen..

Het is een empowerment programma voor content creators die meer uit hun Instagram account willen halen & eindelijk gaan verdienen wat ze waard zijn, ook voor hun collabs!

Tuurlijk staat er in de titel ook het woord Collab..

NEE, JE HOEFT NIET PER SE COLLABS AAN TE GAAN OM DEEL TE NEMEN.

Het kan ook zijn dat jij als ondernemer gebruik wil maken van een Influencer (Content Creator).
Of omdat je voor dat luttele bedrag van 17,50 per maand (voor 6 maanden) wil groeien op Instagram.
Meer
Marketing kennis op wil doen.
En de absolute meerwaarde van het
netwerk van de community inziet.

WAT LEVERT HET JOU OP:

 • je voelt je empowered, gezien en gehoord en krijgt nog meer zelfvertrouwen om die leukste en perfect passende collabs aan te gaan die jouw persoonlijke merk versterken
 • je pakt door want als je eenmaal geproefd hebt van succes, dan smaakt het snel naar meer
 • je zet met vol vertrouwen en PLEZIER die Instagram App en JOUZELF in
 • je gaat nog meer uit jouw Instagram account (en uit jezelf) halen
 • een Instagram Collab Community, waarbij samenwerkingen, vriendschappen een blijvende inspiratiebron zijn

WAAROM IS HET BELANGRIJK OM DAT NU TE DOEN:

 • omdat de kleinere accounts (ookwel micro accounts) juist NU enorm ‘in’ zijn bij bedrijven. Jij bent nog steeds enthousiast, post veel en bent in verhouding tot mega grote accounts goedkoper. Die mega grote accounts willen meer geld zien of veel goederen van waarde afdwingen. 
 • het zonde van jouw tijd is om door te blijven modderen en alleen JIJ
  verandering kan aanbrengen in de manier waarop je werkt
 • om heft in eigen hand te nemen en je eindelijk die volgende stap te kunnen
  zetten om betere collabs en volgers te krijgen

WAAROM KUN JE DAT HET BESTE BIJ MIJ LEREN:

 • ik weet hoe die collabs in zijn werk gaan, ik snap en voel
  jou beter dan wie ook wat er met je gebeurt.
 • ik ben ook van jouw generatie.
 • ik kan je ook aanslingeren met mijn energie.
 • ik werkte 30 jaar in marketing en media omgevingen waardoor mijn ervaringen jou natuurlijk van pas komen
 • mijn liefde voor en parate kennis van Instagram (App) vertaal ik voor jou in begrijpelijke taal en foefjes en dat gaat jou helpen
 • ik een kei ben in empoweren en enthousiasmeren

En het mag ook vooral leuk zijn, toch?!

Ik laat je zien dat juist Instagram een snelle en simpele manier is om volgers en collabs aan te trekken en je bereik/impact te vergroten. (En dat is toch juist waarom je er tijd in steekt?)

KLINKT HET LEKKER?
DAN IS DIT JOUW MOMENT!
 
 

MAAK CONTENT CREEREN WEER FUN EN TREK DAARMEE DE LEUKSTE SAMENWERKINGEN AAN!

Dus als jij NU klaar bent met:
jezelf klein te houden het allemaal in je eentje uit te zoeken niet door te groeien qua volgers en perfect passende collabs en je met minder genoegen neemt dan wat je waard bent..
Dan zit er maar 1 ding op:

Neem het heft in eigen handen en pak dat abonnement voor 6 maanden en VOEL JE GEZIEN, GEHOORD, GEDRAGEN in de Community van the Instagram Collab Academy. Het uitblijven van groei in volgers en collabs is dan voorgoed verleden tijd..

 

RESULTAAT:

Doordat jij vol zelfvertrouwen Instagram inzet je jouw volgers aantallen ziet toenemen omdat jouw persoonlijke merk en positionering in jouw content SPOT ON is.

En daarmee trek jij de juiste collabs aan, die zooo perfect bij jou passen qua merk, je eindelijk bedrijven om je heen verzamelt, die jou serieus nemen en waarmee het contact zo soepel verloopt, dat je er wel 100 van zou kunnen aangaan.

Een basis en ook meteen een toekomstbestendig plan. Voor killer content. Die kraakheldere positionering, jouw haarscherpe boodschap, 

Neem jezelf serieus, investeer en 

KRIJG DE FUN TERUG WAARVOOR JE JOUW INSTAGRAM OOIT STARTTE 

Doe wat bij jou past, maak tijd voor oprechte verbinding met volgers, krijg de tofste collab klanten en die welverdiende vette bankrekening

Samensterken!

Je leert:

– te benadrukken in jouw boodschap waar jij anders bent en in uitblinkt
– je leert hoe je je powerful positioneert (dus hoe je jezelf neer wil zetten, wat jij anders doet, en dat je dat in alles en iedere samenwerking doorvoert)
– hoe jij ervoor zorgt dat je vanaf nu betere collabs krijgt waardoor je niet kunt wachten met het maken van kwaliteit content
– hoe de Instagram App werkt (functies en alle slimme, simpele, snelle, tijdbesparende foefjes) welke tools je voor wat inzet
– hoe je kwaliteit content schrijft die bij jou past, en waar je collab klanten en volgers van smullen
– hoe belangrijk jouw pure persoonlijke merk is en daar ook off en online naar handelt
– hoe JIJ de prijs bepaalt
– waar je je wel en niet voor laat lenen, waar jouw grens ligt

Dit ga je doen
Jij krijgt na aanmelden toegang tot een besloten Instagram Account waar ik alles wat voor jou interessant is met je deel, uitleg over het weekthema geef, opdrachten & video´s plaats, Masterclasses geef, etc
– geïnspireerd door mijn Monday Motivation Video waarin het weekthema uitgelegd wordt, start jij de week en bepaal jij in jouw eigen tempo wanneer je wat leest of doet.
– 1 x per maand is er Zoom Collab Community borrel waarbij jij alle andere deelnemers ontmoet en ervaringen, ideeën en waar je tegen aanloopt kunt delen & lekker kunt lachen.

 

INSTAPPEN IN DE INSTAGRAM COLLAB ACADEMY ZORGT ER VOOR DAT

JIJ VERDIENT WAT JE WAARD BENT
JIJ MET ZELFVERTROUWEN INSTAGRAM INZET EN ZELF KIEST MET WIE JIJ WIL WERKEN.
JIJ UITGROEIT TOT DE MOST RESPECTED AND WANTED COLLAB WOMAN!
JIJ JOUW EIGEN GELD VERDIENT VIA THE GRAM!

THE INSTAGRAM COLLAB ACADEMY

Pak dat abonnement en betaal voor de eerste 6 maanden voor slechts 17,50 per maand.  

 

VEEL GESTELDE VRAGEN:

1) Kan ik alleen voor 6 maanden instappen?
Ja. Na die 6 maanden kun je per maand opzeggen. Ik weet zeker dat je wil verlengen, hoor! 


2) Waarom is het zo goedkoop?
Omdat ik het voor jou ook mogelijk wil maken om in jezelf te investeren en lekker geld te gaan verdienen via Collabs en Instagram. En je weet het, ik overdeliver graag.. 

3) Waarom is het in een Besloten Instagram Account en niet in een Besloten Facebook Groep?
Omdat ik je graag op het Instagram platform houdt, de meesten ook geen zin hebben om of vergeten naar de Facebook App te gaan.
Ikzelf het ook veel minder overzichtelijk (veel scrollen en zoeken naar oudere berichten) vind dan het compacte Instagram. Het enige nadeel is dat jijzelf niet vragen kunt posten.. Daar heb ik een oplossing voor.


4) Hoeveel tijd kost het mij per week? 
Het aantal uren dat je in de Academy vertoeft kun je zelf bepalen. Al raad ik natuurlijk aan om zoveel mogelijk van de informatie, lessen, opdrachten, masterclasses tot je te nemen. Zo haal je het meeste uit jouw investering. Iedere maandag plaats ik een Monday Motivation Video. Daarin vertel ik je welk thema er voor die week is. En ik leg je iets meer uit over de oefening die ik voor je klaar heb staan. Of geef ik relevante informatie over het weekthema. Dan hoef je alleen maar te luisteren (en te bedenken hoe jij dit kan toepassen).

5) Is deze Academy ook interessant wanneer je geen collabs wil? 
Ja, zeker. Sowieso leer je alles wat je nodig hebt over Instagram, hoe je de App (en de functies) maximaal inzet voor betere volgers. Alle ins and outs: volgers aantrekken hoe doe je dat? Over volgen/niet meer volgen. Over ontvolgen. Wat je kunt doen om je profiel perfect passend bij jou te krijgen. Over hoe je betere zelfs KILLER content maakt, over Marketing en Social Media.. Wat het voor jou ook interessant maakt is, dat deze Academy ook meteen een Community is, een GOUD netwerk met de allerleukste, liftende supporters. Want dat we elkaar gaan ontmoeten dat staat vast.  En dat voor maar 17.,50 per maand (voor 6 maanden lang).

"De uitleg was duidelijk en het enthousiasme en plezier van Liesbeth werken aanstekelijk. Je bent een voorbeeld. Top vrouw!"
Debby
Cakes With Love
"Jouw begeleiding was top! Naast je expertise, inzichtelijkheid en je aanstekelijke gedrevenheid, bleef je geduldig bij al mijn vragen. Je liet mij in mijn waarde."
Evelien
Huidspecialist

COUNT ME IN VOOR DE EERSTE 6 MAANDEN

17,50 ipv 19.97 maand

BETAAL JE LIEVER IN 1X?

105,- ipv 119,82