!!NEW!! Nog even en dan openen de deuren van mijn nieuwe, meest complete Instagram training ‘ Studio Straaljagen’. Wil jij als eerste op de hoogte zijn én een hoge early bird korting ontvangen als de training start? Meld je dan aan voor de wachtlijst.

Hey leuke 40+ onderneemster!

Ben jij nieuw op Instagram en heb je geen idee waar je moet beginnen? Denk je nog dat Instagram alleen geschikt is voor de hippe, jonge twintigers? Herkenbaar! Zo ben ik ook gestart. Inmiddels heb ik het wiel uitgevonden en heb ik vele trainingen gevolgd om precies te weten hoe je via Instagram meer klanten aantrekt en aan je kunt binden met als resultaat meer omzet!

Hoe ik je kan helpen? Allereerst begrijp ik precies waar je staat. Ik heb er ook gestaan. En ik heb ervaren hoe je zowel in klanten als persoonlijk enorme stappen kunt maken met jouw bedrijf door jezelf te laten zien op Instagram en de interactie met jouw ideale klanten aan te gaan.

Waar sta jij op dit moment? Vind je het nog spannend om jezelf te laten zien voor de camera? Dan adviseer ik je sowieso om te starten met de Challenge overwin die cameravrees. In deze challenge help ik je moeiteloos over je cameravrees heen en leer je dat je niet meer nodig hebt dan jezelf om je ideale klant aan te spreken. Na deze challenge ben je helemaal klaar voor de volgende stappen.

In mijn Start met Stories training leer je op een laagdrempelige manier hoe je Stories kunt inzetten voor meer interactie met je klanten en hoe je eenvoudig je aanbod kunt verkopen zonder dat je allerlei ingewikkelde salespraktijken uit je hoge hoed hoeft te toveren.

Wil je echt het maximale uit Instagram halen? Een totale Instagram Queen worden zodat je jouw producten of diensten moeiteloos aan de man (of vrouw) brengt? Schrijf je dan in voor de wachtlijst van mijn Training Studio Straaljagen. Dan ben je als eerste op de hoogte als de deuren openen van dé meest complete Instagram training van vrouwen van onze generatie!

Klik op de afbeelding of button van de betreffende training voor meer informatie.

Hopelijk tot snel! 

Lie(f)s