Hi ambitieuze online ondernemer!

Ben jij nieuw op Instagram en heb je geen idee waar je moet beginnen? Herkenbaar! Zo ben ik ook gestart. Inmiddels heb ik het wiel uitgevonden en heb ik vele trainingen gevolgd om precies te weten hoe je via Instagram meer klanten aantrekt en aan je kunt binden met als resultaat meer omzet!

Hoe ik je kan begeleiden? Allereerst begrijp ik precies waar je staat. Ik ervaarde hoe je zowel in klanten als persoonlijk enorme stappen kunt maken met jouw bedrijf door jezelf te laten zien op Instagram en de interactie met jouw ideale klanten aan te gaan.

Vind je het nog spannend om jezelf te laten zien voor de camera? 
Dan adviseer ik je sowieso om te starten met de Challenge Overwin Die Cameravrees . In deze challenge help ik je moeiteloos over je cameravrees heen en leer je dat je niet meer nodig hebt dan jezelf om je ideale klant aan te spreken. Na deze challenge ben je net als alle  ondernemers die de Challenge deden, helemaal klaar voor de volgende stappen.

Ik ontwikkelde ook nog 2 andere basis trainingen, waarmee je door middel van een minimale investering maximaal rendement hebt.. 

In mijn Start met Stories Training leer je op een laagdrempelige manier hoe je Stories kunt inzetten voor meer interactie met je klanten en hoe je eenvoudig je aanbod kunt verkopen zonder dat je allerlei ingewikkelde salespraktijken uit je hoge hoed hoeft te toveren.

De Start Met Reels Challenge/Training werd inmiddels ook al door velen aangeschaft. En dat is niet voor niets; deze zit namelijk bomvol extra’s, tips & tricks, uitleg en echte DOE opdrachten. Deze challenge/training is absoluut gericht op groei!

Klik op de afbeelding of button van de betreffende training voor meer informatie.

Hopelijk tot snel! 

Lie(f)s