Ben jij die 80% die voortkabbelt of hoor jij bij die 20% ondernemers die eruit springt?

Ik heb echt de allerleukste doelgroep. JIJ hoort daarbij! Hoe die doelgroep zich vormde, hoe het me steeds duidelijker werd WAAROM  en WAARVOOR ik mijn bed uitspring, vertel ik je hieronder..

DurfDoe in een ander tijdperk

Terug naar de start van mijn account: 
Ik startte in september 2020 door te #durfdoen. De basis van mijn starten was dat ik de kriebels kreeg wanneer ik zakelijk voor mijn werkgever of privé een post maakte die klopte qua beeld en tekst. Dat gevoel? Onbeschrijfelijk. Hier moest ik wel iets mee doen.

Ik ging me dan ook verdiepen, volgde allerlei trainingen, las me suf en kreeg steeds meer honger naar verbeteren en naar nog meer verdiepen. Voorzichtig durfde ik steeds babystapjes te zetten. Want natuurlijk kun je een fantastische strategie hebben, marketing/branding ervaring genoeg hebben; wat steeds naar voren kwam was dat het een ander tijdperk is. En dat het laten zien van je bedrijf, product of dienst niet meer genoeg is. Je jezelf moet laten zien, jouw authentieke IK. Dus ook dat je jouw successen en jouw mislukkingen deelt. En dat is iets wat onze generatie vrouwen ZO NIET gewend is om te doen. Product, Bedrijf, Service laten zien en dan stopt het. Zo deed ik het al jaren..  

Uit die comfortzone WHAAAA

Naast de toffe opdrachten die ik met PAKT! Content mocht doen, kwam ik voor mijn doen BIG TIME uit mijn comfortzone. Ik deed wat ik eerder nooit durfde, kreeg steeds meer ‘kak’ aan die stem in mijn hoofd en ook aan of iemand mij niet ‘raar’ zou vinden. En vrouw, die bevrijding, die gun ik JOU zooooo!

Ik liet me ineens wèl zien. Step by step, he?! Ik deelde mijn onzekerheden, mijn kleine succesjes, vertelde over mijn toffe opdrachten. Wel alleen nog maar op mijn Feed (profielpagina) en heeeel af en toe in mijn Stories. De cursus A Storytelling Star bij @socialized_by_nies was de basis om door te pakken.. Je weet dat het werkt, maar ja.. nu nog het echte DOEN, he?!

Laat OOK je angsten en twijfels zien

Ondertussen werd ik gevraagd te poseren voor een magazine hier in Brielle (dat huis-aan-huis verspreid wordt in mijn eigen woonplaats, waar iedereen mij kent!!!), en nu deelde ik ook mijn angst en twijfels op mijn account met JOU. Een week later ging ik op de foto als Bloomer bij @And.bloom. Weer iets wat ik mega spannend vond. Ik deelde het weer met JOU.

Ik werd uitgeroepen tot Inspirerende Nieuwkomer op Instagram 2020, door niemand minder dan @Andrea_Groot en @Jellinadetmar en ook dit deelde ik BAM, gewoon op mijn account en op mijn website.. Ik VIERDE met FIER. Want dat is jezelf ook laten zien. Ik was trots; ik deed het ook om JOU te laten zien dat jij dit ook kunt doen. 

Billen bloot

Op 2 januari ging ik met de billen bloot over mijn prive leven. Hoe spannend was dat. Of ik twijfelde, hell yes! Maar ja, als ik jou wil vertellen dat je jezelf ‘moet’ laten zien, dan moet ik dat zelf natuurlijk ook doen. Ook de minder mooie dingen, mijn mislukkingen, alles!

In januari 2021 startte ik mijn training om JOU een waardevolle training te kunnen aanbieden. Ik deed namelijk alles nog op gevoel. Ik vind dat mijn kennis gestructureerd overgebracht dient te worden. En daar komtie.. Wil een trainee de informatie van de training goed in zich opnemen, is afwisseling qua aanbieden leerstof gewenst. ‘Ja, dus ook in video verschijnen, Lies’.. slik!! Dat vond ik dus nog wel lastig.. De rest durfde ik inmiddels wel. 

Op een vrijdagmiddag besloot ik dan ook maar meteen mijn eerste IGTV op te nemen. Stotterend met te veel ‘Uhmmms’ kijkend in de camera. En ik durfde JOU te vragen mij te helpen. Ik gaf ook een update over JOUW bijdrage op mijn training in IGTV nummer 2 en ik maakte zelfs een 3e IGTV. 

Stoere lieve grappige @Andrea_Groot vroeg mij in haar Blog ‘Oudere Meisjes’ te verschijnen. Weer met mijn billen bloot, want het gaat over mijn leven.. Ik deelde het met JOU en vierde weer met fier.  

En inspiring leukerd en heldin Denise van @And.bloom vroeg of ik naar haar huis wilde komen voor een videointerview genaamd ‘Bloomer Talk’. In het Engels pratend in een camera over mezelf.. Pfff. F..king eng, en daarom zei ik ja!

Want iets doen wat je eng vindt, daar groei je pas van!

Bij thuiskomst was ik best wel van slag.. en dacht ik, ik wil echt comfortabeler worden voor die camera! Ik ging een challenge aan met mezelf: 1 jaar lang, iedere dag met hoofd pratend op camera in Stories verschijnen. Twee vliegen in 1 klap, comfortabeler worden EN JIJ leert mij ook beter kennen. 

Ik zeg niet dat JIJ meteen een challenge aan moet gaan.. Wel vertel ik je met volle overtuiging, dat ik.. JA zelfs ik, merkte dat het praten na 1 week niet meer zo eng is. Ik ben inmiddels 25 dagen verder en doe het nu gewoon. In 1 take. Hoppa. Knallen. 

Die Reels, ja, die challenge ging ik ook aan. 100 Reels. Weet je, het kan me niks meer schelen. Ik beleef er zoveel PLEZIER aan. En het hielp mij. Tuurlijk heb ik ook altijd die stomme stem: ‘is het niet een beetje veel, wat je doet? Waar slaan die dansjes op?’ Die stem stop ik weg. Ik weet waarvoor ik het doe. 

Had je me in september verteld, dat ik dit hierboven genoemd allemaal ging meemaken en zo BIG TIME uit mijn comfortzone zou gaan, dan had ik je voor gek verklaard.

En weet je wat het allerleukste is, juist doordat ik deze stappen maakte, ben ik er wel achter gekomen wat ik het allerliefste doe en waarom ik dit het allerliefste doe. JOU helpen jouw business die boost te geven, die het verdient! Je mee te laten bewegen met de nieuwe wereld, waarin marketing, sales NIET meer is zoals het was. Ga met de tijd mee, ik weet zeker dat je net zo enthousiast wordt als ik. 

WIL JIJ JOUW BEDRIJF LATEN OPVALLEN? LAAT JEZELF ALSJEBLIEFT ZIEN! DOE HET ANDERS DAN DIE 80% ONDERNEMERS DIE NIET GEVONDEN WORDT.

Dat gun ik jou ook! Laat mij je helpen. DM voor een afspraak. Ik laat je niet alleen! Ik spring mijn bed uit om JOU TE HELPEN! 

Lie(f)s

4 gedachten over “WAAR SPRING JIJ JE BED VOOR UIT?”

    1. Ja, lieve stoere leukerd! En jouw accent maakt jou JOU! En uniek. Ik ben zaterdag in Dordrecht voor een fotoshoot. Laten we afspreken dan maken we samen een dansje en praten we in een Story ;-D #durfdoen is de enige manier om comfortabel te worden. I’ve been there. 🧡

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *