Je moet niets.. Niks doen en afwachten is geen optie. Het kost ècht tijd en energie om te groeien en te zorgen dat jouw doelgroep je ziet, je vertrouwt en kiest voor jou, jouw product of bedrijf. 

Dus.. aan de bak, investeer in efficiëntie en verdeel jouw tijd en energie. Wil je iedere dag een post plaatsen? Dan is het handig om content van te voren in te plannen anders ben je iedere dag bezig met de volgende post.. terwijl je ook verbinding wil maken door te reageren bij anderen. Je besteedt vast ook graag tijd aan andere zaken of familie buiten Instagram om, lijkt me.

TIPS VOOR CONTENTPLANNING? 

  • Plan een (halve) dag in om jouw content voor de komende periode (week, maand, kwartaal) te creëeren. Het kan maar vast geregeld zijn.
  • Je kunt altijd nog actuele content toevoegen. Apps als Lightroom, Canva, InShot maken het je gemakkelijker om consistente content te maken. Gebruik jouw eigen kleurenpalet, dat geeft herkenbaarheid. 
  • Laat zoveel mogelijk personal branding foto’s maken met zoveel mogelijk props *dat zijn foto accessoires, zoals bijv een laptop, jouw favoriete boek, koffiemok, bloemenvaas, jouw kerstboom, alles wat jou jou maakt.

Gebruik deze foto’s dan ook voor jouw content. En in jouw Stories *verhaal (boven aan de homepage = met huisje). 

  • Gebruik om de content in te plannen bijvoorbeeld de Apps @Later of @Planoly. Download en bekijk wat voor jou werkt. 

Het maken van content is stap 1, stap 2 is het verbinden met volgers en potentiële volgers. 

Helaas kun je dat niet op één dag voor een hele periode doen. 

TIPS VOOR VERBINDING?

Reageer echt iedere dag een paar momenten en laat jezelf zien/horen en maak contact/verbinding. Ja, ook op DM’s. Het is niet voor niets een sociaal platform. 

Zorg dat je het steeds leuker gaat vinden. Het is namelijk superleuk!

Hulp nodig bij het maken van rake content, wil je personal branding foto’s om voorlopig vooruit te kunnen?  Ook in de wereld van Social Media is recycling niet meer weg te denken. 

Fotograaf @marion_meyer_lifestyle en ik hebben een mooi pakket samengesteld waarbij wij jou een aanbieding kunnen doen voor 15 rake contents. 

Wil jij hier meer over weten? Maak contact via de contact pagina of DM ons via Instagram.

Lie(f)s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *