Foto in Dubai Comptoir Sab

WORKSHOPS POSTIONERING & CONTENT BRAINDUMP EN MAGNETIC PERSONAL BRANDING

In 1 dag met gelijkgestemde ondernemers werken aan jouw bereik en de groei van je bedrijf! 

Heb jij:
 • geen idee waar je moet beginnen met je contentstrategie?
 • nul inspiratie waar je over moet posten?
 • geen heldere doelgroep waar je vol energie je bed voor uitspringt?
 • geen duidelijke positionering?
 • geen consistentie?
 • nog te weinig of geen klanten vanuit je socials?
 • het gevoel dat je moet leuren & sleuren om klanten?

En heb je vooral geen zin om achter je laptop te blijven zitten om het wiel uit te vinden?

Dan gaan wij samen met een kleine groep enthousiaste mede onderneemsters een dag aan de slag met jouw content en postionering. Je krijgt alle inspiratie en handvatten om jezelf zo  neer te zetten dat klanten naar jou toe komen in plaats van omgekeerd!

Ik kon niet wachten tot ik deze workshops kon organiseren. Eindelijk weer bij elkaar. Elkaar upliften en inspireren. Zorgen voor nieuwe inzichten die echte veranderingen teweeg brengen bij mijn mooie mede onderneemsters. 

Aan het eind van de dag weet jij:

 • wat jouw ‘sweet spot’ in de markt is (en geloof me, als dit kwartje eenmaal valt, gaat alles in het ondernemen zoveel makkelijker)
 • wie jouw ideale klant is. Ja, JIJ mag kiezen met wie je werkt.
 • wat jouw boodschap is waarmee je klanten als een magneet aantrekt
 • waarover je content kunt maken (je zult erachter gaan komen dat dit al bijna vanzelf gaat als je bovenstaande punten inzichtelijk hebt)
En lucky you! Voor deze eerste 4 data is de prijs nog lekker behapbaar. Profiteer daar nog maar even van wat je gaat echt in de watten gelegd worden, je ontmoet mede ondernemers én je gaat met een bak inspiratie naar huis.
"Ik wist dat Liesbeth me uit mijn comfortzone zou halen. Spannend maar nodig om meer verbinding met mijn volgers te krijgen en mezelf als een magnetisch merk te positioneren. En als iemand je hierbij kan helpen, dan is het Liesbeth wel. Ik heb nu veel meer actie en interactie met volgers en klanten en weet precies waar ik voor sta en wat ik uit wil dragen. Dat geeft echt kracht en een power boost! Ik raad deze workshops aan iedere vrouwelijke ondernemer aan die meer klanten wil aantrekken en aanspreken."
Sabrina Kuiper
Sabrina Visual

WAT GAAN WE DOEN?

Je kunt kiezen uit 2 workshops in november en december van 10 uur tot 16 uur. De workshops vinden plaats op een prachtige locatie aan de haven van de vestingstad Brielle (ZH). 

Hapjes, drankjes, een gezonde lunch.. alles is verzorgd. We maken kennis met elkaar en duiken de dan diepte in! De workshops zijn hands-on. We gaan dus echt met elkaar aan de slag, je krijgt niet alleen een hoop informatie op je afgevuurd. Want doordat je elkaar helpt, zul je zien dat je ook vanzelf meer ideeën voor je eigen strategie krijgt.

positionering en content braindump sessie

Je leert hoe je jouw boodschap op Instagram helder kunt communiceren en krijgt al mijn tips & tricks om dit direct toe te passen. Oftewel… alle handvatten om online jouw aanbod te verkopen met je content en je business te laten groeien. 

Wanneer? 
dinsdag 9 november 
of
dinsdag 7 december (nog 2 plekken)

Hoe ziet de dag eruit?

 • Kennismaking Liesbeth en andere deelnemers
 • Uitleg over contentvormen, hoe zet je ze in en met welk doel?
 • Brainstormsessie waarbij we voor iedere deelnemer een contentspin maken (dit wordt een content planning party!)
 • Content braindump
 • Aan de slag met de content planner (hand-out)
 • Je krijgt de informatie die ik heb gedeeld mee als hand-out om op ieder gewenst erbij te kunnen pakken
magnetic personal branding

In deze workshop leer je alles over het inzetten van jezelf als merk. Hoe trek je klanten aan als een magneet en welke contentvormen zijn hiervoor geschikt? Je komt erachter op:

dinsdag 23 november (nog 2 plekken)
of
dinsdag 21 december (nog 4 plekken)

Hoe ziet de dag eruit?

 • Kennismaking Liesbeth en andere deelnemers
 • Uitleg over wat er wordt verstaan onder personal branding en wat eronder valt
 • Hoe maak je jouw personal branding magnetic, dus hoe trek jij jouw klanten als een magneet aan?
 • Brainstormsessie over Magnetic Personal Branding per deelnemer
 • Je krijgt de informatie die ik heb gedeeld mee als hand-out om op ieder gewenst erbij te kunnen pakken
"Door Liesbeth haar enthousiasme word ik er automatisch ingetrokken. Ze fungeert voor mij als voorbeeld van wat allemaal kan op Instagram. Ik ga zeker werken met elke tip die ik gekregen heb! Liesbeth haar enthousiasme werkt aanstekelijk en dat is nou net even wat soms gewoon nodig is om het te DOEN! De opdrachten werden duidelijk uitgelegd en Liesbeth is gewoon heerlijk zichzelf. Dat is fijn, dan kan je je zelf er ook meer aan meten. Gewoon een keertje mee doen dan merk je het vanzelf ;-)"
Manon Poot
Manon's Daily Buzz

ARE YOU READY?

Kun jij niet wachten om de volgende stappen te nemen, samen met een fijne groep mede onderneemsters? Of ga je liever door zoals je nu doet? 

Mag ik je dan 1 vraag stellen, puur om je te helpen. En ik vraag je om hier goed over na te denken. 

Waar sta je over een paar maanden als er niks verandert?

Ik stel je deze vraag omdat de inzichten die ik je tijdens de workshops ga geven de basis vormen, de rode draad van jouw onderneming.

Je zult het misschien niet geloven maar er zijn zoveel ondernemers die al jaren bezig zijn en blijven worstelen, puur en alleen omdat ze dit fundament missen. Niet weten hoe ze zich moeten positioneren, wie hun ideale klant écht is en hoe ze dit kunnen vertalen in een unieke boodschap die aankomt! 

Het is geen hogere wiskunde. Het zit namelijk al ‘ergens’ in je hoofd. Je hebt alleen dat zetje nodig om het eruit te krijgen. Iemand die je de juiste vragen stelt. Mede ondernemers die je een spiegel voorhouden. En dan ook direct gaan doen! In 1 dag krijg je er dus uit wat al zo lang in je zit.

En dat is nou precies de reden dat ik zo enthousiast ben over deze workshops. Omdat ik weet dat ik jou deze dag al zoveel verder kan helpen.

De bal ligt bij jou. 

Wees er snel bij, er zijn voor iedere workshop nog maar enkele plekken vrij en de volgende ronde zal de prijs omhoog gaan.

Je bent meer dan welkom.

Meld je nu aan voor slechts:

89,-
 • 9 november / 23 november / 7 december / 21 december
 • 10.00 - 16.00 uur
 • Brielle (Zuid Holland)
"De uitleg was duidelijk en het enthousiasme en plezier van Liesbeth werken aanstekelijk. Je bent een voorbeeld. Top vrouw!
Debby
Cakes With Love